KARIN & ELIN

Dumma fötter

Kategori: Elin

 
Jag har ett längre tag haft ont i mina fötter och en del i knäna. För några veckor sedan var jag hos läkaren då en av mina fotknölar är konstant svullen och det gör ont så fort fötterna blir varma och det funkar inte för mig eftersom jag tränar en del och går mycket promenader. Ja, så jag gick dit och fick veta att jag snebelastar fötterna och är typ plattfotad och det som kan hjälpa är inlägg i alla skor, jippie...
Så idag gick jag till en affär som specialiserar sig på fötter och där fick jag också veta att jag har överrörliga fotleder. Jag fick prova ett par inlägg som går från under hälen och fram till mitten av foten ungefär. Sjukt obekvämt, men dom ger den stabilitet som mina fötter saknar. Det känns inte alls kul att behöva gå med specialinlägg resten av mitt liv, men förhoppningsvis vänjer sig mina fötter vid det obekväma och svullnaden ger med sig. Jag vill ju inte få några permanenta "skador" heller, så jag hoppas det kan bli bra nu. Det lär hjälpa mina knän (och höfter) som jag får ont i ibland också. Hur som helst så känns det skönt att jag tog tag i det här! No more feet-torture..
 
Ta hand om er!

Kommentarer

  • basebollivet.blogg.se säger:

    Skönt att du fick veta vad det var i alla fall och kan korregera det :) Hoppas det blir bättre.

    Svar: Ja det är skönt när man äntligen tar tag i sånna problem :). Tack! :) Dock har jag haft ännu ondare i foten med inläggen, men förhoppningsvis är det bara så att foten behöver vänja sig.
    None None

    2013-03-22 | 04:08:17
    Bloggadress: http://basebollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här: