KARIN & ELIN

Ljumma kvällar, kom snart!

Kategori: Karin


Tada! Äntligen har vi möbler på balkongen. Är så nöjd! Vi var lite oroliga att allt inte skulle få plats, men blev glatt överraskade då det t.o.m. finns gott om utrymme kvar nu när allt är på plats. Nu behöver vi bara lite olivträd, kryddväxter, lampor och hyllor så har vi vårt eget lilla balkongparadis. Yay!

K

inlovewithfashion.com

Kategori: Elin


Är så sugen på att beställa hem en eller två klänningar härifrån.

Idag är det i alla fall riktigt härligt väder! Undrar om man vågar ta på sig vårjackan.. Kommer säkert vara jättekallt igen när jag ska hem inatt. Har jätteont i benhinnorna, ryggen, nacken och armarna så vet inte riktigt hur jag ska klara av ett 10-timmars nattpass ståendes + massa tunga lyft.. Men det är bara att härda ut för imorrn är jag leeeeedig! ♥

Shopping med tom plånbok

Kategori: Karin

Apropå shopping - tydligen är jag en av H&M's bästa kunder, i år igen, och fick erhålla en mycket välkommen bonus på 550:- i checkar. Lycka för mig eftersom plånboken gapar tomt och det nu är helg. Så jag kan iaf roa mig med lite shopping om inte annat. Redan idag började det klia i shoppingfingrarna och jag tog en sväng förbi H&M efter jobbet. Handlade dock inte upp allt, utan har hela 350:- kvar att spendera. Wohoo! Me so happy!

Detta är iaf det jag fyndade:


ett par sommarsnygga armband

ett fräscht linne

och så en hårsnodd med en silverring runt för att dölja själva snodden..svårt att förklara, hittade ingen bild :P

Så trots det übertrista vädret idag avslutades dagen i ett "lyckorus" Haha!

K

YESTERDAY: shopping before work

Kategori: Elin

Taiwan dec 2012-jan 2013!

Kategori: Karin

Efter ett misslyckat försök att åka tillsammans förra sommaren och en massa prat och planerande med semesterdagar har vi nu ÄNTLIGEN bokat tur- och returflyg till Taipei, Taiwan! Åh! I'm so excited!!
Jag har aldrig varit i Asien förut så det känns extra spännande. Jag har lovat pojkvännen att jag ska smaka på (nästan) allt. Nästan - för att jag vägrar stoppa hela kycklingfötter i munnen t.ex. Men en bit kan jag ju prova iaf ;)

Nu har jag något att se fram emot och det känns underbart. Jag tror stenhårt på att det är vad som behövs för att klara vardagen - något att se fram emot, något att "kämpa" för. Vi åker inte förrän om ett halvår men jag tror att tiden fram tills dess kommer gå ganska fort iaf. Snart är det sommar, och den flyger ju alltid förbi. Sen är det höst och vips! så lär det va december återigen!

Nu återstår det bara att ordna nytt pass och kanske en del vaccinationer, men det gör jag så gärna.


Taipei






Night Market


Matstånd på marknaden. Här kommer vi säkert hitta mycket exotiskt att äta.

Det bästa av allt är att vi kommer ha gratis boende under de 10 dagar vi är där. Vi ska nämligen bo hos och hälsa på pojkvännens mamma :)

K

Nätshopping

Kategori: Allmänt


Har precis beställt lite saker från H&M. Hade tänkt beställa lite bastoppar och koftor, men när det är leveranstid i slutet av Juni blir man ju bara förbannad! Istället blev den lite annat smått och gott som jag suktat efter och jag lyckades fixa ihop flera koder för att få rabatt. Jag använde koden 1304 som drog av 50:- (även 1825 funkar om du vill dra av ytterligare 50:-) sen koden 9767 för 20% rabatt på allt utom reavaror. Bra va ;)  E

Bra helg!

Kategori: Allmänt

Inte blev den som planerat, men bra blev den ändå :).

Fredagen bjöd på middag och bio efter jobbet, med min kollega/vän Cassandra i Heron City. Vi såg American Pie: Reunion, väldigt rolig! Sen var man helt slut efter en hektisk arbetsdag. På lördagen vaknade man i ett vinterland.. Trött var ledordet och dagen spenderades i sängen med en påse godis. Skulle egentligen ha åkt till IKEA och gått på bio med mitt hjärta, men han var/är sjuk, så då gick det ju inte. Istället ville familjen gå på bio och se The Artist, som till min förvåning var bra! Och som den gourmet-älskande familj vi är valde vi att äta ute efter bion och började med en varsin Italien-inspirerad drink på Il Tempo, där vi blev kvar. Åt en riktigt god spenatpappardelle med helrökt gris. Avslutade med cappuccino och biscotti, mums!

 

Idag skulle jag försöka deklarera, men jobbet har skickat fel uppgifter till skatteverket så det gick ju inte! Suck.. Sen blev det i alla fall 6,5 timmes jobb och en timmes övningskörning och nu sitter jag här med högskoleansökan - fy f-n! Längtar allra mest till sängen nu, men jag sover nog bättre med ansökan färdig... Får se hur sen den här kvällen/natten blir med andra ord! Puss, E.

Typiskt män?

Kategori: Allmänt

Igår kväll när jag (E) och min älskling tittade på tv så upptäcker jag att han har somnat, med mitt täcke! Där ligger jag täckeslös och kärleksfull och tänker "nä, jag får väl ta hans TUNNARE täcke då, klart jag inte vill väcka honom". Sagt och gjort, jag tar hans täcke och somnar. Några timmar senare, mitt i natten, bli jag väckt av att samma älskling sliter åt sig mitt (hans täcke) och slänger över hans (egentligen mitt) täcke, som nu är hundra grader varmt, tillbaka. Jag kände verkligen kärleken florera i denna stund... Tack hjärtat för att Du istället kände för att väcka Mig ;).

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Det här vädret alltså.. När ska våren komma? Jag som har råkat köpa 3 vårjackor redan..

I alla fall, hej igen bloggvärlden! Idag ska det vaknas till liv i några timmar och kvällen ska spenderas på jobbet. Låter som en toppendag! Njae. Men, imorrn och i helgen blir det lite roligare med 2 biobesök, IKEA, övningskörning, äta ute osv. Här ska multitaskas!

Jag vet, det har varit väldigt tyst och lugnt här. Vi är så duktiga jag och Karin, eller hur? ;) Men, nu ska vi försöka ändra på det! Utöver att jobba mina 20 timmar i veckan på Max ska jag f-n ta körkortet snart (har sagt det i 2 års tid nu, så hur mkt sanning som ligger bakom den meningen kan vi ignorera). I helgen ska jag, as usual i sista sekund, skicka in högskoleansökan. Det ska letas nytt jobb (och helst sökas också..) och gymmandet måste tas tag i igen! Har haft 3 otroligt oproduktiva veckor liggandes hemma i soffan med dunderförkylning, ögoninflammation, magsjuka och ögoninflammation igen. Vet ni vad det kallas? Min vanliga "tur" ;).



PUSS och hej!