KARIN & ELIN

En ny start, ännu en gång..

Kategori: Allmänt

Nu har den här bloggen existerat ett tag, men varken jag eller min kära syster har tagit tag i skrivandet. Inget spännande har hänt, inget värt att nämna för omvärlden..men nu får väl det här helt enkelt vara en blogg där helt onödiga, icke nämnvärda saker får tas upp för annars blir det inget av det här bloggandet :P
So here we go....

Idag är det söndag och ännu en sån där helg då pojkvännen jobbar, vilket betyder att jag försöker göra det bästa av ensamheten. Tycker dock jag lyckats rätt bra den här helgen. Igår gick jag upp kl.9(!!!), städade hela lägenheten, tvättade, lagade lunch och drog sen till centrum för att införskaffa en gym-outfit. Jajjemen! för jag har ÄNTLIGEN börjat träna igen. Mitt stackars SATS-kort har efter ett helt år fått komma ut och lufta sig igen ;)



endast 149:- för den här snygga sport-bh'n på H&M

och 299:- för dom här sköna tightsen.

Och redan idag fick jag pröva mina nya fynd. Mamma och jag gymmade tillsammans idag. Det gick riktigt bra och jag känner mig riktigt stolt över att jag äntligen tagit tag i det här igen. Bara tanken på att jag har betalat 470:- varje månad för nåt jag inte använt gör mig svimfärdig :/ Men nu blir det andra bullar som sagt!
Mitt mål att att gymma 2 ggr i veckan. Det känns lagom och bra och om jag gör det i 12 veckor får jag en liten gåva av SATS. Säkert nåt väderlöst men jag kan ju låtsas att det är en väska eller så för att hålla motivationen uppe ;)

Som avslut i detta premiärinlägg kan jag tipsa om en film som vi såg igår kväll.

SHELTER heter den. Den var riktigt bra, om man vill ha en film som ger en kalla kårar.

♥ Keyrin

PS: det blir nog ganska enkla standardinlägg ett tag framöver, måste lära mig (igen) hur man placerar bilder osv..