KARIN & ELIN

Upp och ner

Kategori: Panikångest/ångest

 
Det jobbigaste med det jag har nu är att hjärtat slår så hårt, den vill aldrig lugna ner sig. Det går verkligen upp och ner hur jag mår. Igår var det rätt okej, förmiddagen var dock sämre. Idag mår jag lite dåligare, igen. Armvärken är tillbaka, jag är skakig, mår lätt illa, känner någon slags hunger (känns ungefär som när man har druckit kaffe på tom mage). Att vara frisk och må bra känns så långt ifrån min verklighet nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen...
 
Jag har i alla fall orkat ta mig en dusch och snart ska jag tvinga mig ut på en promenad. Jag är villig att prova det mesta som kan hjälpa mig att må bättre. Det är planerat att jag ska åka bort till Söderhamn i helgen och sedan Västkusten nästa vecka, så snälla kroppen, börja må bra så lovar jag att ta bra hand om dig!

Att börja ta hand om sig själv

Kategori: Panikångest/ångest

Nu är jag här igen, och sjuk igen. Har pratat med ca 7 olika läkare vid det här laget, men dom kan bara komma fram till att jag förmodligen har en infektion, så jag kommer må dåligt minst en vecka. Jag har konstant hjärtklappning (bl.a.) vilket den senaste läkaren tror beror på att jag är orolig, vilket säkert stämmer. Jag har mått dåligt till och från hela sommaren, så nu känner jag att det är dags att göra något åt det. Eftersom det inte verkar finnas några fysiska fel, tror vi att jag är utbränd. 20 år och utbränd, sjukt! Så, så fort jag har blivit frisk från det här ska jag inte göra något annat än att ta hand om mig själv och börja må bra igen!
I alla fall, nu när jag inte haft något annat att göra än å ligga i sängen och dricka vatten har jag passat på att beställa både böcker och saker till håret från. Man måste börja någonstans ;).
                             
        
                                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
L'anza Healing Moisture shampo, balsam & inpackning från www.lyko.se

Låsta rum&frukost

Kategori: Elin

Just nu (08:51) sitter vi ute på landet i närheten av Strängnäs och har precis ätit en stor frukost. Snart ska vi gå en liten promenad och kika på hönsen, som bidrog med sina ägg till frukosten. Stället vi bor på är en jättefin ombyggd lada. Så himla fint här! Om en stund kör vi Mälaren dag 2!

Roadtrip med familjen

Kategori: Elin

Idag är hela familjen Staaf samlad i bilen på en liten mini-2dagars-resa runt Mälaren. Hittills har vi varit på Taxinge slott och i Mariefred. Nu är vi på väg mot Stallarholmen och Strängnäs. Mysdag!<3